Aanbevelingen

Ellen:

“Susan heeft mij een serie van drie Reconnective Healings gegeven en zij heeft ook mijn persoonlijke Reconnectie uitgevoerd. Al vanaf het eerste moment voelde ik mij bij Susan erg op mijn gemak. Tijdens de sessies was ik zo ontspannen dat ik regelmatig vergat waar ik was en geen besef had van tijd. Bij de intake en bij het nabespreken van de sessies voelde ik mij door Susan echt 'gezien' en dat heb ik als heel fijn ervaren. Susan is een hele warme persoonlijkheid en zij neemt echt de tijd voor je bij de sessies. Door haar werk- en levenservaring heeft zij naast de diensten die zij aanbiedt, heel veel extra te bieden. Het is echt een compleet plaatje dat je ontvangt bij de sessies. Ik ben heel blij dat ik de Reconnective Healings en de persoonlijke Reconnection door Susan heb laten doen!”

Carla:

“Ik ervaar Susan als een betrokken en ervaren masseuse. Ze voelt goed aan wat ik nodig heb op fysiek en emotioneel gebied. In alle veiligheid kom ik tot rust en kan in mij herstellen wat om heling vraagt. Een massage is een liefdevol cadeau aan mijzelf.“

Jara:

“Ik vond het erg fijn om de Reconnective Healing sessies bij jou te doen! Het voelde erg vertrouwd en ik had echt het gevoel dat ik open en kwetsbaar bij je kon zijn. Je had ook veel inzicht in de verhalen die ik vertelde, dus het was ook erg fijn om de inzichten samen te delen. Ik heb echt weer het gevoel dat ik een frisse start heb gekregen. Bedankt voor de goede zorgen!”

D.:

“Het was wel een bijzondere ervaring, die massage bij jou vorige week. Ik dacht ik ga even lekker massage doen bij Susan… Het was zeker lekker en ontspannen, maar er gebeurde veel. Ik voelde me daarna heel relaxed en moe… maar niet vervelend moe. Ik heb die dag heel rustig gedaan. Het voelde inderdaad alsof er iets in mijn schouder ‘was opgeruimd’. Vrij, en ik kon veel beter ontspannen. Ik hoef niet meer zo veel van mezelf. Het is goed zoals ik ben... dat gevoel heb ik nu veel meer. Dank je wel nogmaals en ik kom zeker nog een keer.“

Cora:

“In haar rol van coach is Susan zeer intuïtief, direct en spiegelend, een stijl die me erg aanspreekt, waarmee zij me goed bij mijn eigen gevoel brengt en zorgt dat die focus er ook blijft. De E.I.K.-methode spreekt me ook erg aan, omdat er door de multi-gelaagdheid van je eigen wezen heen gewerkt wordt. Alle niveaus van belemmeringen/blokkades worden aangepakt waardoor er een diepgaand zelfinzicht en totaalheling ontstaat. Ik kijk er nog altijd met voldoening op terug.”

“Als masseur komt in feite dezelfde signatuur in beeld: met haar massagestijl bereikt ze goed de dieper liggende lagen, zodat vastgeslagen spanning in mijn nek en schouders en armen (RSI) elke keer helemaal loskomt en lichaamsenergie weer vrij doorstroomt. Met dank!”

Eva:

“De eerste keer dat ik binnen kwam bij Susan voelde ik me licht geïntimideerd door de veertig diploma's die ze aan de muur heeft hangen. Haha! Nu weet ik dat dat papier aan de wand niets anders is dan opgeknipte stukjes van haar eigen holistische visie die ze totaal egoloos en met intense liefdevolle aandacht voor mij als klant beschikbaar stelt. Susan is eigen. Voelt vertrouwd en zichzelf. Daardoor was ik ook helemaal mezelf. Alleen dat is al een geschenk. En dan ook nog de diep doorleefde inzichten en wijsheid die ze deelt. Ik ben blij dat ik haar intuïtief uit de beroepsvereniging van de Reconnection heb geplukt. Was een prima match!”

“Tja. En dan zo'n Reconnection... de sessie zelf was heel erg subtiel (lees: er gebeurde bijna niets). En toch in die subtiliteit ontving ik zo'n diepe bevestiging van mijn wereldbeeld: dat dat inderdaad bestaat uit niet-fysieke materie. Ik kreeg bewijs! En daarnaast nog zoveel meer dat ik nog maanden daarna op een zoveel hogere frequentie kon Zijn. Voor mij zorgde het dat ik uit een afgrijselijke lang laatste staartje van een slopende depressie kon stappen. De synchroniciteit in de weken daarna werd eigenlijk een beetje normaaltjes. Ik vond het heel bijzonder. Heel bijzonder. Ben erg blij dat de Reconnection in mijn leven kwam (via het boek van Pearl) en nog meer blij dat Susan de weg is gegaan om zich daarin in te wijden en te ontwikkelen. Dankbaar!”

Danny:

“Bij SUSAN VIERHOUT voel ik me altijd welkom! De vakbekwaamheid en de persoonlijke benadering van Susan zorgen ervoor dat ik me daar altijd op mijn gemak voel. En dat zorgt er weer voor dat mijn lichaam en geest totaal ontspannen zijn, voordat Susan aan een sessie begint. Na afloop voel ik me iedere keer weer totaal relaxed en ontspannen.”