Reconnective Healing®

Dit is een relatief nieuwe vorm van healing, die anders werkt dan de healingsvormen die voorheen beschikbaar waren. Het is vaak een levensveranderende ervaring. Het brengt bijvoorbeeld veranderingen teweeg op cel- en DNA-niveau. Tevens brengt het een verbinding tot stand tussen hart en hersenen en heeft het een positieve invloed op de hartfrequentie.

Reconnective Healing® (hands-off, instant-healing) is een snelle en effectieve manier om het zelf-herstellend-vermogen te activeren, zodat je een optimale staat van harmonie en balans kunt ervaren op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel of elk ander niveau.

Eric Pearl (de ontdekker ervan) zegt hierover:
“In essentie is healing het volgende: het loslaten of verwijderen van een blokkade of (ver)storing dat ons heeft afgescheiden van de perfectie van het universum.”
“Als je geluk hebt, ontvang je de healing waar je op hoopte. Als je echt geluk hebt, ontvang je een healing die je in je stoutste dromen niet had verwacht: een healing die het universum speciaal voor jou in gedachten had.”

De effectiviteit van Reconnective Healing® is duidelijk aangetoond door praktijkervaringen, maar ook door de wetenschap wereldwijd. Verklaringen worden gezocht in onder andere biofotonenleer en quantum fysica.

... of lees de internationale bestseller van de ontdekker van deze healingfrequenties, Dr. Eric Pearl: ‘The Reconnection, Heal Others, Heal Yourself’. Dit boek is vertaald in meer dan 36 talen, waaronder in het Nederlands.

Over Dr. Eric Pearl: De Amerikaanse Dr. Eric Pearl (voorheen een succesvolle Chiropractor) ontdekte in 1993 een manier om frequenties aan te spreken, waarbij ieder lichaamscel weer in contact werd gebracht met zijn gezonde blauwdruk.

Het licht en de informatie waaruit deze frequenties bestaan, kunnen leiden tot miraculeuze genezingen op ieder niveau. Na een tot drie sessie bleken zijn patiënten te genezen van ziektes als:

Kanker, Epilepsie, Multiple Sclerose, Reuma, AIDS gerelateerde ziektes enz.

ericpearlbook

Tips vooraf:

  • Trek prettig zittende kleding aan.
  • Vermijd sterke parfum /andere sterke geuren.

Tips tijdens:

  • Ga onbevangen, verwachtingsvol (zonder je te hechten aan een bepaald resultaat) zo ontspannen mogelijk op je rug op de tafel liggen. De kleding blijft hierbij aan met uitzondering van de schoenen.
  • Sluit je ogen en ervaar (wordt je bewust van) wat er maar te ervaren valt. Of merk juist de afwezigheid op van bepaalde ervaringen, bijvoorbeeld van: gevoelens (fysiek) /emoties /beelden /geluiden /geuren. Wees zoveel mogelijk aanwezig in het hier & NU (het huidige moment) en ga na (registreer) wat je opvalt.
  • Ontvang de healing die het universum speciaal voor jou in gedachten had. Neem het aan en houd het bij je, het is van jou. En niemand kan het van je afnemen. De healing is het begin van een proces, dat blijft doorgaan nadat je van de tafel bent opgestaan. Het is geen therapie of behandeling, maar VERANDERING.
  • Zeg geen mantra’s op (ook niet in gedachten), ga niet op een speciale manier ademen en visualiseer geen gewenst eindresultaat. Met andere woorden; probeer de healing vooral niet te sturen of te ondersteunen, omdat dit het healingproces juist zal vertragen of belemmeren. Het zal hoogstens brengen wat je zelf al kunt realiseren en het zal je ervan weerhouden om ten volle te kunnen ‘ervaren’.

Duur: 45 minuten

 

Disclaimer

SUSAN VIERHOUT claimt niets, doet geen beloftes en geeft geen garanties. De mensen geassocieerd met SUSAN VIERHOUT stellen geen diagnose noch behandelen specifieke gezondheidsproblemen. Alleen u bent verantwoordelijk voor het toezien op en het continueren van uw eigen medische behandeling en zorg. Zie ook Algemene voorwaarden.