Logo's

Logo-Universal
SV---E-MAILKAART

Susan:

"Hierboven zie je mijn ontwerpen van zowel mijn oude als mijn nieuwe logo. Wil je meer weten over hoe deze logo's tot stand zijn gekomen, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Een nieuw logo (+ bedrijfsnaam + huisstijl), omdat ik onlangs met mijn bedrijf een nieuwe weg ben ingeslagen. Ruim tien jaar geleden ben ik 'Susan's Healing Art' begonnen, waarbij ik een pioniersrol vervulde. Ik stak mijn dienstverlening breed in en wilde de mensen vooral bekend maken met de complementaire gezondheidszorg. Tegenwoordig is er een 'wildgroei' aan dergelijke eenmansbedrijven en wil de klant weten wat jouw expertise is. Die van mij is het begeleiden van mensen bij het in hun kracht gaan staan, zodat zij vervolgens de reis terug kunnen maken naar 'de zon van hun wezen'. De vrijheid tegemoet! Deze begeleiding bied ik aan in de vorm van massage en healing en middels een luisterend oor in combinatie met professionele coachingstechnieken.

Wil jij ook van koers veranderen, maar heb je nog niet helemaal helder welke koers en hoe dit te realiseren? Of ben jij een startende ondernemer en zoek jij een ervaren sparringspartner? Neem dan contact met me op en wellicht kan ik hierin iets voor je betekenen.

Dit doe ik met veel plezier, want hoe mooi zou het zijn als iedereen z'n unieke talenten ontwikkelt en inzet voor zijn medemens? Hoe mooi zou het zijn als iedereen uiteindelijk van zijn passie zijn dagelijks werk maakt? Is werk dan nog wel werk te noemen of simpelweg 'leven'?"