The Reconnection®

Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringde (Ley lijnen). Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten bij een onmetelijk groter netwerk en ons aldus met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen.

world leylines

The Reconnection® herstelt deze ‘axiatonale’ lijnen, die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie. Deze lijnen vormen een onderdeel van het zogenaamde paralleldimensionaal circulatiesysteem, dat de basisenergie aantrekt voor de herstelfuncties van het menselijk lichaam.

 

De lijnen maken een uitwisseling van energie, licht en informatie mogelijk. Dit houdt tevens in: Een herverbinding van onze DNA strengen en reïntegratie van de ‘snaren’ (zich tegelijkertijd voordoende – parallelle – dimensies van de werkelijkheid).

REC DNA

The Reconnection® (je persoonlijke reconnectie) is een unieke ervaring, die slechts 1x in je leven nodig is en die dikwijls wordt ingezet om je levensdoel te vinden of om een versnelling op je levenspad te bewerkstelligen.

De kosten van The Reconnection® bedragen €333,-. Dit is een vaststaand bedrag en dient vooraf te worden betaald. Het getal 3 speelt hierbij namelijk een belangrijke rol. Het is onder andere een samenwerkingsverband tussen de cliënt, de practitioner en het universum.

Bij voorkeur zit er minimaal 1 nacht (slaapcyclus) en maximaal 3 nachten (72 uur) tussen de sessies.

 

Kijk voor meer informatie:

The Reconnective Healing® Pro (Nederland)

The Reconnection® (Internationaal)

 

Tips vooraf:

  • Trek prettig zittende kleding aan.
  • Vermijd sterke parfum /andere sterke geuren.

Tips tijdens:

  • Ga onbevangen, verwachtingsvol (zonder je te hechten aan een bepaald resultaat) zo ontspannen mogelijk op je rug op de tafel liggen. De kleding blijft hierbij aan met uitzondering van de schoenen.
  • Sluit je ogen en ervaar (wordt je bewust van) wat er maar te ervaren valt. Of merk juist de afwezigheid op van bepaalde ervaringen, bijvoorbeeld van: gevoelens (fysiek) /emoties /beelden /geluiden /geuren. Wees zoveel mogelijk aanwezig in het hier & NU (het huidige moment) en ga na (registreer) wat je opvalt.
  • Zeg geen mantra’s op (ook niet in gedachten), ga niet op een speciale manier ademen en visualiseer geen gewenst eindresultaat.

Duur: 2 sessies van ± 45 minuten.

 

Disclaimer

SUSAN VIERHOUT claimt niets, doet geen beloftes en geeft geen garanties. De mensen geassocieerd met SUSAN VIERHOUT stellen geen diagnose noch behandelen specifieke gezondheidsproblemen. Alleen u bent verantwoordelijk voor het toezien op en het continueren van uw eigen medische behandeling en zorg. Zie ook Algemene voorwaarden.