Susan Vierhout

foto-suus

Na meer dan 17 jaar fulltime werkervaring en meer dan 12 jaar studeren (na afronding van de middelbare school) is Susan een echte professional te noemen in haar vakgebied; het begeleiden van mensen bij het in hun kracht gaan staan, zodat zij vervolgens de reis terug kunnen maken naar ‘de zon van hun wezen’. De vrijheid tegemoet!

Deze begeleiding bied zij aan in de vorm van massage en healing en middels een luisterend oor in combinatie met professionele coachingstechnieken.

 

Daarbij houdt Susan zich al tientallen jaren bezig met Tarotleggingen. En indien gewenst legt zij van tijd tot tijd een kaartje voor een klant. Hij /zij kan dan meer inzicht verkrijgen in een bepaalde situatie. Hierbij ligt de focus op de eerste te zetten stap (persoonlijke groei of overwinning). En vandaaruit gaan er weer vele deuren voor iemand open. Ook hierbij maakt Susan gebruik van haar jarenlange coachervaring, maar ook van haar ervaring met andere duidingsmethoden en haar goed ontwikkelde intuïtie.

 

Susan Vierhout (1975) is te typeren als:

Scherpzinnig – analytisch – krachtig – recht door zee – holistisch – empathisch – warm & liefdevol – integer – intuïtief – creatief.